Comunicat eleccions departamentals 2015

El Col·lectiu SEM que reuneix diversos partits i associacions (Federació per a la defensa de la llengua i la cultura catalanes, territorial nord-catalana de l’ANC, CUP, Esquerra Republicana de Catalunya, Europe Ecologie Les Verts, Unitat Catalana) reclama el manteniment i assignació de competències específiques en el marc de la reforma territorial en marxa, una col·lectivitat nord catalna (Diputació Provincial o un altre), en particular pel que fa al desenvolupament econòmic, les relacions amb Catalunya, la llengua, la cultura i l’educació en català.

Hem enviat un qüestionari als caps de partits de dreta i d’esquerra d’aquestes eleccions departamentals, n’esperem les respostes.

Volem que el conjunt del cos polític, així com els actors de la vida econòmica i social tinguin en consideració les nostres especificitats. Seguirem federant al voltant d’aquest objectiu fins a les eleccions regionals i més enllà.

Els resultats de la primera ronda no poden deixar-nos indiferents i cridem a tots els catalans a parar la pujada del Front Nacional.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s