Els Concerts del CORRELLENGUA

3 grups a la CASA MUSICAL

home llopL’HOME LLOP & THE ASTRAMATS, és el projecte musical de L’Home Llop (àlter ego de Pau Llop).
Amb la producció d’en Marc Serrats “Xerramequ” i en Jordi Rexach “Mante” com a tècnic de so i mescles, donen forma i cos a un recull d’estandards del jazz i de composicions de la música jamaicana i de la música moderna en general. Totes les peces han estat passades pel filtre de ritmes com l’ska, rocksteady, early reggae, traduïdes al català, amb una base instrumental templada, una veu “acroonada” i algunes incorporacions a la secció de vents de la gralla.

L’HOME LLOP & THE ASTRAMATS, est le projet de l’Homme Loup (alter ego de Pau Llop). Avec à la production Marc Serrat «Xerrameqi» et Jordi Rexach «Mante» à la technique, ils reprennent le recueil de standards du jazz, des compositions de la musique jamaïcaines et de la musique en général. Tous les morceaux sont passés au filtre des rythmes ska, rocksteady, early reggae, traduites au catalan avec une base instrumentale samplée et quelques ajouts de cuivres et de gralla.

garrigaJoan Garriga & Madjid Fahem són dos artesans de la música, hereus de les millors tradicions dels
músics populars tradicionals d’abans, mestres cadascú del seu instrument i de l’espai escènic. Música càlida, de taverna, de festa popular, de postres de músic, d’arrels.

Joan Garriga & Madjid Fahem sont deux artisans de la musiques, héritiers des meilleures traditions de musiciens traditionels d’antan, chacun maître de son instrument et de l’espace scénique. Musique chaleureuse, de bistrot, de fêtes populaires, de racines.

skamaniansSkamanians, és la història de 8 músics apassionats per l’ska jamaïcà dels anys 60. Composicions originals inspirades dels grups fundadors de l’estil, com per exemple els Skatalites.

Skamanians, c’est l’histoire de 8 musiciens passionés de ska jamaïcains des années 60. Des compositions originales inspirées des groupes fondateurs du style, comme par exemple les Skatalites.

Contactar-nos:
elcasalperpinya@gmail.com / correllengua.perpinya@facebook.com Tel. 00 33 (0) 4 68 55 47 90/ 0033 (0) 629 02 54 94 www.facebook.com/correllengua.perpinya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s